Home » За НАС

Ние сме малка фамилна фирма, започнала дейност през далeчната 1993 година, а нашитете търговски марки 101 Балона и 102 Балона са символ за точност, надежност и лоялност.

За Вас в нашите представителства в София и Пловдив работи високо квалифициран персонал, чиято единствена цел е ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ и отлично изпълнени задачи. Постоянно подобряваме квалификацията на персонала ни чрез вътрешни обучения и участие в семинари, конференции и панаири.

В допълнение на това са високото качество на продуктите и услугите ни, съобразени с най-модерните световни тенеденции в баранша – не изкупуваме от търгове по света балони, парти артикули, декорационни артикули и пиротехника и асортимента ни е стабилен и професионално ориентиран.

101 Балона и 102 Балона съществуват РЕАЛНО, а не САМО ВИРТУАЛНО!! Вероятно имате лош опит или информация за лъскаво създадени виртуални портали на фирми и магазини, зад които е ПРОСТО ПРАЗНО…

Ние винаги сме се чувствали задължени да продължаваме да подобряваме качеството на услугите и обслужването и това на продуктите ни, с една единствената цел – Вашата удовлетвореност.

Накратно: ние сме вече на 20 години, посвършиме доста в годините, натрупахме полезен опит, но най-важното, което ни се случи е радостта в очите  на нашите клиенти,  видяли идеята или мечтата си реализирана от нас…. ние продължаваме да работим за тази радост с точност, лоялност  и усмивка….

Със сигурност така ще работим и за напред!