Изтеглете пълната оферта за едноцветен печат от тук!

Изтеглете пълна оферта за двуцветен печат от тук!

Галерия с примери от нашата работа

Минималното количество за печат е 100 броя балони – ако това Ви се трува нестраведливо,  ще Ви отпечатаме и един балон, но той ще е на цената на 100бр., така е и с книгите и вестниците….

Цената се формира на база броя на балоните и начина отпечатването им – едностранен или двустранен: от едната или от двете страни на балона в централната му част. Друго, определящо за цената е броя на цветовете на печата: едноцветен, двуцветен, трицветен. Многоцветен печат върху балони също е възможен, но се печата в Австрия.

Най-популярен е едноцветния печат и за случая се използва черно-бял проект, а цвета на печата се определя от клиента.

Балон с едноцветен печат Балон с едноцветен печат Балон с едноцветен печат Балон с едноцветен печат Балон с едноцветен печат

Допълнитерлно се заплащат клишета:

  • едноцветен печат = 1бр. клише, цена – 5лв.
  • Двуцветен печат = 2бр. клише, цена – 10лв.
  • Две различни лога, отпечатани на един балон = 2бр. клише, цена – 10лв.

Цветовете на балоните са 20 цвята за пастелната гама ( ярки плътни цветове ) и 12 цвята за металик(метализирани, перлени), наподобаващ  металиковите цветове при колите.

Цветовете на мастилата са в основните цветове:  бяло, черно, червено, синьо, зелено,  жълто, лилаво розово и техните нюанси, не се използва CMYK или друга скала.

Стандартният срок за отпечатване на балони до 10 000 броя е 10 работни дни преди деня на събитието. В случай, че срокът е по-малък от 15 работни дни, се начислява 20% за спешна поръчка.

Печатът по технология е ситопечат. Моля обърнете внимание на това, проекта Ви да не съдържа линии по-тънки от 1pt.

За да се извърши двуцветен  или трицветен печат на балони е необходимо отделните цветове в проекта да не се припокриват, както и да са на разстояние 3-4мм. един от друг.

Балон двуцветен печат Балон двуцветен печат

За по-голямо удобство, не се колебайте да се свържете с нас със запитване за вашия проект и лого. Цялата необходима информация за печат върху балони ще намерите в оферата за печат.

Печат върху много големи балони – тези балони се печатат по идентичен начин както и обикновенните и за това, моля ползвайте информацията за печат върху балони в оферата за печат.

За Ваша бърза информация, много големите балони са с диаметри както следва:

R175 – 60 см.; R225 – 80 см.; R350 – 120 см.; R450 – 160 см.; R 650 – 220 см.

Декорация с големи балони Декорация с големи балони Декорация с големи балони

Специални случаи на печат: тогава, когато няма технологично време, можем да Ви помогнем с нестандартно решение, съобразено с нуждите Ви.

Не се колебайте да се обърнете към нас по телефона, по имейла или на място в магазините ни за повече информация