Основни декорационни елементи:

Балони с хелий – балоните с хелий са един динамичен елемнт от декорациите. Също така, са голяма радост за деца от 3 до 93 години и могат също много успешно да бъдат използвани за изненади. Издържат около 20 часа/балони R90/, след това видимо спадат и губят летателни качества.

Балони с въздух – от тях се правят доста декорационни елементи, могат да бъдат вързани на различни фигури, да бъдат пуснати на земята, да  напълнят спалнята на младоженците или кабинета на някой намръщен шеф……

Балони с печат – обичайната им употреба е за реклама, но се ползват и в декорационни елементи.

Декорация от хартия – гирлянди, надписи ( банери), хартиени фенери, хартиени топки, сепентини и други

Тематична декорация –  за елегантна сватба, за пиратско парти, Хелоуин, Св. Валентин и много други

Сватбена украса:

Сърца от балони – използва се конструкция за изработката на сърцето. Можете да го поръчате и вземете от магазина или нашите декоратори да изработят декорацията за специалния повод на място няколко часа преди купона.

Фирмено парти, корпоративни събития, откривания, рожден ден и други:

Арки – арките се конструират и оплитат на място. Подходящи са за врати или входни пространства, както и за декорация зад масата на домакините на събитието.

  • Арка тип гирлянд
  • Арка тип линко – с навързани един до друг специални балони Линко, напълнени с хелий;
  • Арка тип хелийна – с наредени един до друг балони с хелий на корда;
  • Арка от ваша снимка, която сте свалили от интернет – ще поемем това предизвикателство, ако имаме съответните балони.

Цифри и букви от балони – Изработваме цифри от малки балони, букви от малки балони ( Ч Р Д ), 10 години .

Други фигури – през годините сме изработвали различни фигури на всякаква тематика – например плодове, зеленчуци, животни, анимационни герори, приказни герои, пирати, къщи, предмети ( бутилки, камбани,кошници и други ) дори и Айфеловата Кула….

Балонов дъжд//Balloon Drop/ – осъществимо само в помещения с достатъчна височина…. при определен сигнал с балоните падат върху дансинга или върху сцената или върху публиката….

Balloon release: реализира се на открито или закрито.:  балоните са надути с хелий и съответно при сигнал се издигат на тавана или отлитат в небето.

Промоции:

Локации – Можем да осигурим няколко екипи за работа на различни локации в София, Пловдив и в цялата страна по раздаване на балони или декорации за откриване едновременно или по желан от вас график. Можем да ви предложим нашите момчета и момичета да раздават балоните.